Uw vraag

Bij Praktijk Filius staat niet ons aanbod, maar uw vraag centraal. Dat betekent dat we eerst eens goed luisteren. Daarna maken we samen een plan dat past bij de klachten en doelen.

Zorgverzekering

Zorg bij Praktijk Filius wordt vaak deels of helemaal vergoed door de zorgverzekering. Wij declareren de rekening direct aan de verzekeraar en u niets hoeft voor te schieten.

Aandacht

Na aanmelding volgt een intakegesprek. Iedereen is uniek en ook geen vraag of probleem hetzelfde. Daarom luisteren we goed naar wat de klachten en verwachtingen zijn.

Zorgverzekering (Volwassenzorg)

Zorg bij Praktijk Filius wordt vaak deels of helemaal vergoed door de zorgverzekering. Hoeveel er vergoed wordt, is afhankelijk van uw (basis) zorgverzekering en van de vraag. Ook kan onze zorg onder uw eigen risico vallen als u deze nog niet volledig heeft verbruikt.

Om hiervoor in aanmerking te komen, is een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Praktijk Filius heeft contracten met vrijwel alle verzekeraars. Dat betekent dat, wanneer u bij hen verzekerd bent, wij de rekening direct aan de verzekeraar kunnen declareren en u niets hoeft voor te schieten. In het intakegesprek zal gevraagd worden naar uw verzekeringsgegevens.

Gemeenten (jeugdzorg)

Wij hebben voor de specialistische zorg aan kinderen en jongeren een contract met de gemeenten Best, Oirschot, Veldhoven, Reusel-De Mierden en de regio Hart van Brabant (Tilburg e.o.).

Tarieven

Losse sessies

  • Een sessie voor onderzoek, begeleiding of behandeling kost bij Praktijk Filius 90 euro per uur (sessies duren gewoonlijk een uur, waarbij het laatste kwartier wordt gebruikt voor verslaglegging).
  • Een consult per e-mail of telefoon kost 20 euro per uur.
  • Een aparte intelligentietest kost, inclusief verslaglegging en adviesgesprek 450 euro.
90,-

per uur voor een sessie voor onderzoek, begeleiding of behandeling

20,-

per uur voor een consult per e-mail of telefoon

450,-

voor een aparte intelligentietest, inclusief verslaglegging en adviesgesprek